torsdag 14 juli 2011

Shopping och Parken Zoo

Nu har jag haft fullt upp ett tag. Förra veckan va Fia här till på torsdagen. Vi ägnade oss mest åt shopping. Köpte ett par shorts, två linnen, en kofta och ett par skor. Så det va sköna dagar. Sen började jag ju att jobba på onsdagen. Så jobbade tre dagar förra veckan och det funkade bra.


Shortens jag köpte :)


Ena linnet :)


Skorna :) Snygga och sköna när jag väl fick bukt med skoskavet dom gav dom första dagarna ;)


Koftan, mysig och skön och dessutom på rea ;)


Det andra linnet :)

Sen i lördags va jag hos Asta och Agda hela dagen. För Agda fyllde 30 då :) GRATTIS till henne. Det va trevligt. Dock inte för figuren haha. Smörgåstårta och kolakakor haha. Så hade jag ju bakat havreflarn oxå.
I söndags hängde jag med dom och Agdas pappa till IKEA. Jag va den som handlade haha. Köpte 3 påslakan och ett underlakan. Välbehövligt så det är jag nöjd med. Inhandlade även ett litet diskställ.

I måndags jobbade jag och efter jobbet så gick jag till stationen och mötte mina föräldrar. Va ledig på tisdagen så då kom dom upp en sväng. På tisdagen gick vi på parken zoo. Trevligt trots att det kom regnskurar typ hela dagen. Sen tog vi en sväng på Tuna park oxå.


Söt katt :)


Aporna showade :)


Tigrarna :)


Söt flodhästen :)


Pappa vann en tiger som med Elfsborgskeps blev riktigt snygg ;)

Sen har jag jobbat onsdag och torsdag men imorrn är jag ledig :) Så jobbar jag helgen och måndag och tisdag. Sen är jag ledig i fem dagar. Då ska jag ut på äventyr ;)

1 kommentar:

  1. Hahaha, din pappa är för rolig!
    Jag vill oxå gå på Parken Zoo, måste hälsa på dig snart!

    SvaraRadera